Modele telefoane samsung 2017

Un modèle DIN 2018 mai accesibil pentru cei care sunt interesați de un telefon DIN Gama medie, A6 2018 se diferențiază de le fratele său mai mare prin Design deoarece Carcasa sa metalică seamănă mai mult cu CEA remarcată la Gama J DIN 2017. CEA mai interesantă noutate îi vizează PE Amatorii de Fotografie deoarece Galaxy S9 oferă o NUMERIQUE Foto cu diafragmă ajustabilă. La fel ca Galaxy S8, Galaxy S9 o NUMERIQUE Foto cu senzor cu rezoluție de 12 MP, dimensiuni de 1/2,5 “, a pixels mari de 1,4 μm, focalizare cu detecție de fază și stabilizare optică. Implementând Două diafragme de F/1.5 și F/2.4 PE Obiectivul cu distanță focală echivalentă de 26mm, Camera Samsung va oferi o performanță excelentă în Lumina scăzută atunci Când va folosi diafragma F/1.5, Dar va permite și captura unor imagini cu o profunzime de Câmp mai mare atunci Când iluminarea este Bună şi permite utilizarea diafragmei mai mici F/2.4. Cel mai ieftin smartphone DIN oferta Samsung, Galaxy J1 mini a fost lansat în Luna Decembrie a anului 2016 și-i vizează PE CEI Care doresc un telefon extrem de accesibil. Un terminal compact și ușor, acesta oferă un ecran cu diagonală de 4 “și rezoluție de 800 x 480 pixeli, însă nu trebuie să cereți prea multe de la modestul panoul TFT TN folosit de acesta. Samsung face diferența PE piață cu designul curbat, Cu Infinity display sau caméra dublă de PE Galaxy note 8 Care IA unele dintre cele mai bune imagini dintre concurenții de PE piață. După eșecul Galaxy note 7, Samsung avea nevoie de un telefon Mare, iar Galaxy S8 + oferă acum un Impozant Ecran cu diagonală de 6, 2 “. Dincolo de acest detaliu și de capacitatea mărită a bateriei, acesta este Practic identique cu le fratele său mai mic fără “+” în coadă. Disponibil acum la un linistit ceva mai mic, ținând CONT că nu mai este nici Nou, Galaxy S8 + rămâne o alegere foarte atractivă pentru că este încă foarte puternic, la fel de arătos ca le fratele său mai tanar și oferă un ecran Mare.

Samsung Galaxy S7 Edge este cel mai bun telefon pe care Compania îl oferă la momentul réel. Smartphone-ul are ecranul curbat PE ambele laturi și o diagonală a Display-ului de 5, 5 INCI, acesta având rezoluția de 2560 x 1440 pixeli. Telefonul este rezistent la apă și la PRAF, având certificarea IP68, iar smartphone-UL Vine și cu o baterie generoasă, de 3600mAh. Procesorul Exynos 8890 are Arhitectură octa-Core și rulează la 2, 3 + 1,6 GHz, iar memoria RAM, de 4GB, este suficientă pentru orice nevoie. Toate detaliile despre Samsung Galaxy S7 Edge sunt disponibile aici. După dispariția lui note 7, Samsung Galaxy note 5 rămâne cel mai bun telefon din seria note, iar la un an și jumătate de la apariție, încă este o recomandare ideală, mai ales Dacă ai și cerințe Business. Binecunoscutul S-PEN este integrat în pachet, acesta sporind experiența de utilizare a telefonului. De asemenea, smartphone-UL beneficiază de încărcare Wireless și de o NUMERIQUE de calitate, Cu senzor de 16MP.

Procesorul octa-Core Exynos 7420, de 2, 1 + 1, 5 GHz, alături de CEI 4GB de Memorie RAM, cine oferă garantiția că toate aplicațiile vor rula impecabil. Lista completă a specificațiilor lui Samsung Galaxy note 5 poate fi consultată aici.